Free sheet music for amateur musicians and learners!

Search for Free Sheet Music search >>

Bob Davidse Sheet Music

Bob Davidse Jacobus Hendricus (Bob) Davidse (Berchem, 26 juli 1920 - Antwerpen, 16 februari 2010) was een Vlaams presentator, zanger en gitarist. Hij stond beter bekend onder zijn koosnaam Nonkel Bob, het pseudoniem waarmee hij tijdens de jaren 50 en 60 diverse kinderprogramma's op de BRT presenteerde. Als zanger staat hij vooral bekend om het lied Vrolijke vrienden. Bob is de vader van David Davidse, acteur, onder meer in musicals en eveneens bekend van radio en tv.
Davidse was van Zeeuwse afkomst. Hij begon reeds voor de Tweede Wereldoorlog als zanger toen hij nog scout en welpenleider was bij de 8ste VVKS-groep Padvinders van Sint-Stanislas te Berchem. Na de Duitse inval van 10 mei 1940 moest hij als CRAB naar Zuid-Frankrijk. In Toulouse kreeg hij van zijn scoutsmakkers een gitaar en oogstte hij heel wat bewondering van de andere reserverekruten. Later verbleef hij in het kamp van Touget.


Bob Davidse - Vrolijke Vrienden Piano Sheet Music


Advertisement
Advertisement
Please right click on the download button and select "Save Target As" or "Save Link As" to download

You can share this sheet on your Twitter or Facebook account to let your friends know too!


(37.81KB)



The free sheet music is provided for personal enjoyment only, not for resale purposes. If you are one of the artists and not happy with your work being posted here please contact us so we can remove it.